Om

Wattne.dk

Susanne Wattne Andersens

hjemmeside og blogs

Susanne Wattne Andersen


Jeg har gennem hele mit liv interesseret mig for madlavning og har altid haft lyst til at eksperimentere med nye råvarer. Jeg har sjældent lavet mad præcist efter en  opskrift men har altid syntes, at det var sjovere at gøre opskrifterne bedre, lettere at bruge eller mere spændende.


Mange mennesker har gennem årene opfordret mig til at skrive alt dette ned eller mangfoldiggøre det på en eller anden måde, og det har selvfølgelig sat tanker i gang om, hvordan jeg kunne efterkomme dette ønske.


Efter at jeg er gået på efterløn, har jeg omsider fået tid til at gøre mine tanker til virkelighed og samtidigt kombinere det med min trang til at systematisere og samle alt på et sted.


Bloggen "Mad og opskrifter" er således resultatet af mange års  ønsker om at formidle egne erfaringer omkring mad og opskrifter videre til andre. Oprindeligt var det min mening at  udgive en trykt kogebog. En kogebog, der udover at rumme mine bedste opskrifter også skulle være en samling af tips og tricks samt viden om råvarer, metoder, redskaber og så videre.


Men det er dyrt og ikke helt enkelt at udgive en bog. Så uanset hvor meget jeg holder af at blive inspireret af en trykt kogebog med flotte fotos, så er  medier som dette, en hjemmeside med en blog, så ulige meget nemmere at stable på benene. Her kan jeg redigere, ændre design og bygge det hele op over tid. Samtidig er det en stor fordel med muligheden for en dialog med mine læsere og feedback omkring de indlæg jeg lægger på.


Videre til min blog Mad og opskrifter


Jeg har flere andre interesser blandt andet billledkunst og silkemaling, og måske kommer der en dag også en blog eller en side her om disse emner.


Jeg håber, at du vil synes om mine sider, og du er meget velkommen til at komme med kommentarer, ros eller ris. Dette kan du gøre som en kommentar i selve blog'en eller ved at sende mig en mail gennem kontaktformularen, som du finder i menuen i toppen af denne side.



Siden er sidst opdateret 24. februar 2020

Kontakt webmaster ved at anvende kontaktformularen